Kaza Malatya-Elazığ Karayolunda Meydana Geldi: Otomobil Kamyonun Altına Girdi

Kaza Malatya-Elazığ Karayolunda Meydana Geldi: Otomobil Kamyonun Altına Girdi
Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir otomobil, aynı istikamette seyir halinde olan kamyona arkadan çarparak altına girdi. Kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Üniversite Mahallesi'nde bugün sabah saatlerinde bir kaza meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, plakası ve sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen bir otomobil, aynı istikamette seyir halinde olan bir kamyona arkadan çarptı ve ardından kamyona altına girdi.

Otomobil Sürücüsü Ağır Yaralandı: İtfaiye ve Sağlık Ekipleri Olay Yerine Sevk Edildi

Kaza sonucunda otomobil sürücüsü ağır yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

kamyonun-altina-giren-otomobilin-surucusu-agir-yaralandi-0e9f5ca0.jpg

Kazayla İlgili İnceleme Başlatıldı: Detaylar Araştırılıyor

Yetkililer, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kazanın neden meydana geldiği ve sorumluların belirlenmesi için çalışmalar sürdürülüyor. Kazaya karışan araçların ve sürücülerin tespit edilmesi için çalışmalar devam ediyor. Kamyon sürücüsü ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kazanın şiddetiyle birlikte trafikte aksamalar yaşandı.

Bu gelişmelerin ardından olay yerindeki çalışmaların devam ettiği belirtildi. Kamyon ve otomobilin çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılması için ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Kazayla ilgili son dakika gelişmeleri için takipte kalın.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.