AK Parti'den Yeni Belediye Başkanı Çemişgezek'te Göreve Başladı

AK Parti'den Yeni Belediye Başkanı Çemişgezek'te Göreve Başladı
İbrahim Enes Somyürek, Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinin belediye başkanı olarak seçildiğinde, şehrin yeni umutlarına yön vermek için hazır olduğunu belirtti.

İbrahim Enes Somyürek, Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinin belediye başkanı olarak seçildiğinde, şehrin yeni umutlarına yön vermek için hazır olduğunu belirtti. Somyürek, mazbatasını alarak görevine başlarken, Çemişgezek'in gelişimi için kararlı bir şekilde çalışacağının sinyallerini verdi.

''Mazbata Töreni İlgiyle Takip Edildi''

Anadolu Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; İl Seçim Kurulu'nda düzenlenen tören, ilçe halkı tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi. Somyürek, mazbatasını alır almaz, heyecanla beklenen yeni dönemin başlangıcını işaret etti. Belediye binasına geçiş yaptığında, eski belediye başkanı Metin Levent Yıldız ile buluşarak görevi devraldı.

''Gelişim İçin Çaba Sarf Edildi''

Yıldız, görev süresi boyunca Çemişgezek'in gelişimi için ortaya koydukları çabaları vurguladı. Yaptığı veda konuşmasında, "Her türlü çabayı gösterdik, şimdi sıra yeni dönemin getireceği heyecan verici yeniliklere odaklanmakta." diyerek yeni belediye başkanına başarılar diledi.

Somyürek ise, yeni dönemin heyecanını ve sorumluluğunu taşımaktan gurur duyduğunu ifade etti. "Çemişgezek'in daha da ileriye gitmesi için gece gündüz demeden çalışacağım" diyen Somyürek, ilçenin potansiyelini en üst seviyede kullanacaklarını söyledi.

Çemişgezek'in yeni başkanı, eski başkanın önceki dönemdeki çalışmalarından övgüyle bahsederek, "Birlikte hareket ederek, halkımız için daha yaşanabilir bir Çemişgezek inşa edeceğiz"

Kaynak:Anadolu Ajansı (AA)

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.