Tunceli'de Kaya Düşme Tehlikesi: Vali'nin Talimatıyla Önlemler Alınıyor

Tunceli'de Kaya Düşme Tehlikesi: Vali'nin Talimatıyla Önlemler Alınıyor
Suvat Köyü'nde Kaya Düşme Riski! Vali Tekbıyıkoğlu'nun Emriyle İncelemeler Başladı.

Tunceli'nin merkezine bağlı Suvat Köyü'nde, kaya düşme tehlikesi bulunan bir alan tespit edildi. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu'nun talimatıyla, söz konusu alanda incelemeler başlatıldı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Karayolları 86. Şube Şefliği ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, riskli bölgede detaylı bir değerlendirme gerçekleştirdi.

aw177035-01.jpgRiskli Bölgede Detaylı İnceleme

İhlas Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Suvat Köyü Ana Fatma mevkiindeki kaya düşme riski, yetkilileri harekete geçirdi. Vali'nin talimatıyla yapılan incelemelerde, karayoluna düşme riski bulunan kayaların belirlendiği kaydedildi. Ekipler, bölgedeki tehlikenin boyutunu belirlemek ve acil olarak alınması gereken önlemleri tespit etmek için titiz bir çalışma yürüttü.

Acil Önlemler Belirlendi

Yapılan incelemeler sonucunda, acil olarak alınması gereken önlemler belirlendi. Özellikle karayolu güvenliği için hızlı bir şekilde harekete geçilmesi kararı alındı. Vali Tekbıyıkoğlu'nun önderliğinde, ilgili kurumlar koordineli bir şekilde hareket ederek riskli bölgede gerekli tedbirleri almaya hazırlanıyor.

aw177035-02.jpgTunceli'deki Suvat Köyü'nde yaşanan kaya düşme tehlikesi, bölgedeki yerel halkı ve yetkilileri tedirgin ediyor. Ancak Vali Tekbıyıkoğlu'nun talimatıyla yapılan incelemeler ve belirlenen acil önlemler, riskin en aza indirilmesi için umut veriyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.