Tunceli'de Mahzen-20 Operasyonuyla Organize Suç Örgütü Düzeni Çökertildi

Tunceli'de Mahzen-20 Operasyonuyla Organize Suç Örgütü Düzeni Çökertildi
İçişleri Bakanı: Organize Suçlara Karşı Kararlı Mücadele Devam Ediyor.

Tunceli'de gerçekleştirilen Mahzen-20 operasyonları, organize suç örgütlerine karşı kararlı bir mücadele sergileyen devletin bir başka zaferiyle sonuçlandı. Operasyonlar kapsamında, Serdar Alp'in liderliğini yaptığı organize suç örgütüne ait düzen çökertildi ve 12 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Mahzen-20 operasyonlarıyla ilgili kamuoyunu bilgilendirerek, organize suç örgütünün elebaşısı Serdar Alp'in de aralarında bulunduğu 12 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; ülkemizi organize suç örgütlerinden, çetelerden temizlemeye kararlıyız. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip adalete teslim edeceğiz" dedi.

a4bbeb6f-se50axvoc3c9cfxpsq01v.jpeg

İhlas Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Operasyonla ilgili detayları paylaşan Bakan Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı'nın koordinasyonunda, Tunceli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildiğini belirtti. Yapılan çalışmalar sonucunda, örgüt üyelerinin çeşitli suçlar işlediği tespit edildiğini ifade etti.

Bakan Yerlikaya, operasyonu gerçekleştiren polis ekiplerini tebrik ederek, "Kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" mesajını iletti.

Mahzen-20 operasyonuyla, organize suç örgütlerine yönelik devletin kararlı mücadelesi bir kez daha gözler önüne serildi. Devletin bu kararlı duruşu, halkın güvenliği ve huzuru için önemli bir güvence olarak değerlendiriliyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 207 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum